Vacances i final d’esdeveniments “Espurn@” (curs 2016-2017)

posted in: General | 0

Ja gairebé arribant a finals de juliol, moment en què direccions i coordinadors de les nostres escoles i instituts estan acabant d’enllestir horaris i planificacions de tot tipus pel curs vinent…des d’Espurna volem fer un resum breu sobre els darrers aconteixements del projecte.

Primer de tot cal fer un bon recordatori a la VII Jornada Espurn@ (20 de maig a la Casa de Convalescència, Hospital de Sant Pau de Barcelona). Vam estar acompanyats de molts de vosaltres, docents, i també per molts dels nostres alumnes i les seves famílies. No cal dir que va ser un gran dia. Tots vam fer pinya: els que no coneixien Espurna de cursos anteriors, els que ja formen part del projecte des de fa temps, els nous col·laboradors, la gent que ha començat enguany a implementar a l’aula Divermath, English Tales o Cadàvers exquisits i, com no, els alumnes que van explicar com van treballar els projectes amb els seus companys i van gaudir amb el joc final tot muntant canyetes! Menció especial, com no, pels nostres ponents a la taula rodona: el Ramon Barlam, el Josep Maria Esteve i el        Tothom va ser benvingut i tots vau aportar un bon grapat de sorra per fer el nostre projecte més gran. Ara ja fa temps que és vostre i així tenim desig que continuï! 

 

Per una altra banda, el darrer motiu per escriure aquestes línies és l’acabament de la formació. Es van oferir, a través de l’Aula virtual de l’ICE de la UAB, un parell de cursos online: Com es participa en un Projecte Espurn@. La idea inicial era fer un curs d’uns 30 alumnes. Va ser tan gran la demanda que, finalment, hem obert aquests dos cursos al juliol i un altre que s’oferirà al setembre. Tot ha anat molt bé. Desitgem que us hagi sigut de profit i que pogueu aplicar a l’aula el que heu après el curs proper.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *