És un projecte en llengua catalana que neix de l'experiència i bagatge d'Espurn@, projecte que va aplegar més de 10.000 professionals de l'ensenyament i alumnes i prop de 50 persones col·laboradores que el feien possible mes rere mes gràcies a les seves aportacions.
El 2014 es va decidir cloure Espurn@ perquè calia donar resposta a nous reptes d'aprenentatge. Amb ganes de continuar aprenent en xarxa i d'acompanyar-nos en aquest camí, a finals de desembre de l'any 2015, un grup de persones que havíem estat implicades en la Xarxa Espurn@, ens vàrem trobar per pensar si era possible engegar un nou projecte. Així doncs, reunides al Museu Marítim de Barcelona, la María José Lasala, la Sandra Martí, l'Esther Sancho, la Rosa Soler, la Mònica Valverde i la Montserrat Vert van fer una pluja d'idees de la que va sorgir l'actual Projectes amb Espurn@. La idea orignal es va presentar a l'ICE de la UAB que en va recolzar la iniciativa.
Projectes amb Espurn@ també vol ser un projecte multidisciplinar adreçat a mestres i professors d'infantil, primària i secundària que en base al treball en projectes col·laboratius en xarxa, integra metodologies i dinàmiques adreçades a la millora qualitativa de l'Escola. El seu objectiu principal és acompanyar a docents que volen començar a treballar per projectes, oferir viagra generico ja tastats a altres aules i dinamitzats per les persones creadores, aprendre tots en aquest mètode del treball per projectes, docents i alumnat, i així seguir fent de l'aula un lloc millor per aprendre i créixer.
Projectes amb Espurn@ inicia el curs 2016-2017 amb tres projectes adreçats a primària i secundària. Tots tres són projectes col·laboratius, propostes creades des de la perspectiva de les intel·ligències múltiples i l'assoliment de les competències bàsiques. Entenem l'aprenentatge com a una oportunitat per a tothom, i aprofitem la diversitat per construir un marc de convivència i d'aprenentatge integral, tant des de les aules de diversificació curricular com les ordinàries. Els tres projectes amb els que iniciem aquesta etapa són: English Tales, Divermath i Cadàvers Exquisits. Tots tres creats per la Sandra Martí i la Rosa Soler, i són fruit de la seva experiència a l'aula on els han fet i treballat aquests dos últims cursos.
On ens pots trobar?
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) - Situat a l'Edifici A (Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona)
Correu electrònic
projectesambespurna@gmail.com

María José Lasala @mjlb

Llicenciada en Història General i Geografia (UB)

Tutora de grups de Diversitat i Aules d’Acollida des de 2008

Membre de l’Equip Espurn@, ICE, UAB

Actualment professora de Ciències Socials a l’INS Narcís Oller (Valls)

Contacte: mlasala3@xtec.cat

Elies Martos

Graduat en Enginyeria Informàtica

Desenvolupador plataforma Projectes amb Espurna@ - ICE UAB

Membre de l’equip Espurn@

Actalment professor del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a l’INS Torre de Malla

Contacte: eliesmr4@gmail.com

Esther Sancho @esthersancho

Llicenciada en Filologia Catalana

Màster d’Ensenyament de Català per a l’Acolliment Lingüístic

Membre de l’equip Espurn@ des del 2008

Actualment professora de Llengua i literatura catalana a l’INS Tiana (Tiana)

Contacte: estherespurna@gmail.com

Toni Tubio @ttubio

Llicenciat en Filologia Hispànica

Professor a la Sins Cardener (St. Joan de Vilatorrada).

Membre de l'equip Espurn@ (ICE de la UAB)

Coordinador de Lacenet (projecte World Mobile CIty Project)

Contacte: ttubio@gmail.com

Mònica Valverde @monicavalverde2

Llicenciada en Geografia i Història per la UAB

Membre de l’equip TIC+C de la UAB

Membre de l’equip Espurn@ des de 2008

Contacte: monicavalverde2003@gmail.com