Què necessitem?

Les eines per fer les activitats i per comunicar-nos seran variades. Principalment necessitareu un correu electrònic i accés al nostre web. També utilitzarem recursos que es troben a la xarxa que us poden ajudar a fer millor les vostres tasques, però tranquils, sempre trobareu indicacions de com utilitar-los, tutorials, etc. al Racó docent.

 

Com ho fem?

El projecte seguirà l'estructura de treball col·laboratiu, on tots hem de fer les tasques perquè el projecte tiri endavant i arribem a aconseguir l'objectiu: crear una situació on hi hagi la necessitat d'usar les Matemàtiques de manera significativa, útil i aplicada a la realitat entre alumnes de diferents llocs geogràfics fent servir eines TAC.

 

Creació de jocs matemàtics multigrau, per jugar-hi tots!

 

Quin és el procés?

Us oferim la possibilitat de treballar les Matemàtiques a nivell col·laboratiu. No importa l'edat, la localització, ni el nombre d'alumnes per aula, ja que cada docent por muntar i organitzar les sessions com millor li convingui, això sí sempre tenint present el Calendari de Tasques. 

En tot el procés és fonamental el paper del docent ja que ha de fer de guia, escoltar les aportacions de l'alumnat i participar com un membre més de l'equip. 

 

Els protagonistes del projecte són els alumnes, per això hem de deixar-los fer.

Voleu saber-ne més? Aneu a les Tasques del projecte!

 

Com avaluem?

Podeu fer servir aquesta rúbrica d'avaluació o crear-ne la vostra pròpia. És molt important que els alumnes coneguin què se'ls avaluarà abans de començar a fer el projecte, per tal que tinguin clar què han de fer i com volem que ho facin. És també molt interessant que treballeu l'autoavaluació i la coavaluació entre iguals.